Epoxigolv Stockholm – för slitstarka miljöer

I vissa miljöer i Stockholm så ställs högre krav på hur golvet är. I exempelvis en industriell miljö så måste ett golv kunna ta emot smällar och samtidigt också hantera den tyngd som maskinerna dagligen lägger ifrån sig. Samma sak kan sägas om exempelvis ett lager där truckar och annat hela tiden nöter på golvet. 

Om man i dessa miljöer gör ett sämre val vad gäller golvet så kan detta innebära skador. Vad händer om det exempelvis bildas fåror eller om det finns en massa skarvar och fogar som sticker upp? Det kan innebära olyckor – och där kan konsekvenserna bli förödande. 

Fördelar med epoxigolv i Stockholm 

Lösningen är ett epoxigolv i Stockholm. Ett epoxigolv är ett unikt golv sett till att det går att använda i en mängd olika miljöer där allt från nämnda industrier och lager kan nämnas – men där även exempelvis matvarubutiker, gallerior, storkök, laboratorium och garage är utmärkta exempelvis på där man med fördel kan lägga ett epoxigolv. De stora fördelarna med golvet är exempelvis följande: 

  • Hållbart. Ett epoxigolv är lite av en konstant. Det spelar ingen roll vilken tyngd det utsätts för eller hur tyngden i fråga disponeras: golvet håller och klarar av detta – år ut och år in. Det är ett golv med extremt lång livslängd. 
  • Klarar spill. Ett epoxigolv klarar av spill från olika kemikalier, bensin och olja. Det gör att golvet passar utmärkt i allt från verkstäder till laboratorium. 
  • Hygieniskt. Golvet är enkelt att städa och detta som en följd av det saknar fogar. Det är fogfria golv och det innebär att det läggs flytande – något som underlättar all typ av renhållning och ger god hygien. 
  • Estetiskt tilltalande. Inom industrin kan det estetiska ta ett steg tillbaka mot det funktionella. Handlar det emellertid om exempelvis en galleria så måste balansen mellan skönhet och funktionalitet hittas – och ett epoxigolv i Stockholm har exakt den balansen. Du som beställare kan välja mellan egentligen vilka färger som helst. Med rätt utförare så kan ni skapa ett golv som gifter sig med övrig inredning och interiör.