Badrumsrenovering i Bromma ger glans åt toaletten

Det är många som väljer att skryta om sin badrumsrenovering i Bromma. Även om det är husets allra hemligaste rum så visar man gärna upp det på sociala medier.

Egentligen – hur sexig är en toalett? Förmodligen är det en ganska liten promille som ens tycker att en toalett är sexig. Däremot är den ganska praktisk om man inte förespråkar det lite mer enkla ”hål i golvet”. Det är först när man börjar fundera på badrumsrenovering som man inser hur många olika typer av toaletter det finns. Allt från de japanska hi-tech-toaletterna till torrdass.

Det är få som installerar ett torrdass när man renoverar badrummet. Möjligen en förbränningstoalett om man inte har möjlighet till en vattenspolande toalett. Ska man installera en vattenspolande toalett så finns det mängder av frågor att fundera över. Ska det vara en klassisk golvtoalett? En del prioriterar kanske hellre en vägghängd toalett för att få badrummet mer lättstädat.

Badrumsrenovering ger många val att fundera över

När man väl kommit fram till vilken toalett så finns det fler beslut att ta. En av frågorna brukar vara vilket kakel man ska ha eller kanske till och med om man ska satsa på våtrumstapet. Handfat, duschkabin och övriga badrumsmöbler är också saker man behöver fundera över. När det handlar om badrumsrenovering är det många saker man ska ta beslut om. 

Det många gör sedan är att anlita en hantverkare med våtrumscertifikat som kan göra en badrumsrenovering. Då kommer badrummet att bli perfekt. Som så många andra kommer man att ta snygga bilder och dela på sociala media för att visa upp badrummet. Och visst kommer toaletten att sitta där som en kungatron och suga åt sig all glansen i badrummet. Kanske blir någon annan inspirerad att göra en egen badrumsrenovering. Först kommer de dock att trycka på ett hjärta till det nyrenoverade hjärterummet.