Anlita golvläggare i Stockholm eller göra jobbet själv?

Ska ni själva lägga in nya golv? Nya golv kan öka bostadsvärdet men bara om de läggs in korrekt. Därför lönar det sig att anlita en golvläggare i Stockholm.

Snygga och kvalitativa golv som läggs in efter konstens alla regler bidrar ofta till att höja värdet på bostaden. Det är en konst att lägga in golv och det är lätt att man slarvar med underarbetet. Då blir golvet inte helt jämnt och i värsta fall kan det också bli luftfickor under golvet.

Att skära till ett golv perfekt kräver också stor erfarenhet och för den som är ovan kan det bli en hel del spillmaterial. I värsta fall kan man bli tvungen att köpa extra golv. Är det en heltäckningsmatta kan det bli extra kostsamt eftersom den helst ska läggas in i ett enda stycke. Därför lönar det sig ofta att anlita en riktig golvläggare.

Hur mycket kostar det att anlita en golvläggare i Stockholm?

Genom att använda sig av rotavdraget går det att få ett riktigt bra pris på golvläggning i Stockholm. Då priserna kan skilja mellan olika golvläggare kan det löna sig att ta in kostnadsförslag från mer än en aktör. Det går också att spara pengar genom att vända sig till en golvläggare som även säljer olika typer av kvalitetsgolv.

Detta eftersom en golvläggare ofta köper in större kvantiteter av golv och då får ett bättre pris av tillverkaren. Men en golvläggare som också säljer golv kan även hjälpa till med att hitta passande golv, samt ge tips om hur man bäst sköter om dem så att de håller sig snygga riktigt länge.