Roligt med köksrenovering i Stockholm

Tänk att få göra om hela köket och få precis som man vill. Genom att ta hjälp med köksrenovering i Stockholm behöver man dessutom inte göra något själv.

Många skulle helst köpa ett hus som är helt renoverat. Redo att flytta in i. Det sköna med att inte behöva bry sig utan bara njuta av det nya hemmet. Nu är det så att Marianne inte är som alla andra. Hon gör precis tvärtom. Hon köper hus som är i största behov av renovering bara för att få det som hon vill.

Kent hade bara skakat på huvudet när hans fru visade huset hon hittat online. Han hade försökt att avstyra köpet genom att förklara för henne om allt jobb som behövde göras och hur mycket pengar det skulle kosta att göra det. Samtidigt som han tog orden i sin mun visste han att han förlorat.

Köksrenovering med extra allt

Kent hade motvilligt gått med på att gå på en husvisning som en sista utväg att visa sin fru vilken dålig idé det var. Men han hade återigen lurat sig själv. Det var ju precis det här som Marianne ville ha. Och om han skulle vara riktigt ärlig var det en av anledningarna till att han älskade henne.

Med denna envishet kom en sprudlande entusiasm som kunde dra med sig den mest motsträviga partner. Han kunde inte annat än skratta åt hennes galna upptåg även om det denna gången skulle drabba honom på flera vis. Men då fick det bli så. Hon var kunnig och klarade mycket själv. Det enda de behövde hjälp med var badrum och köksrenovering.

Köksrenovering special

De hade knappt vunnit budgivningen innan hon satt och skissade på det nya köket hon ville ha. Där skulle allt komma från hennes idéer. Sen skulle hon ta in en firma som kunde göra själva ritningen och renoveringen. Marianne hade berättat för Kent om ett bra företag i Stockholm som hon gärna ville kontakta.

När de köpte huset och hon tillbringat massor med tid i köket, filande på sin design, var hon redo att involvera en byggfirma. Den hon hittat i Stockholm hade tid och ville gärna komma förbi och titta på hennes egen ritning och köket för att se om det kunde låta sig göras. När hantverkaren såg ritningen kunde han bara le, hon visste helt klart vad hon gjorde.

Köksrenovering en spännande resa

Vissa av Mariannes önskemål var lite komplicerade och krävde att byggfirmans personal fick sätta sig ner och klura på hur de skulle kunna göra det möjligt. Bland annat ville hon ha köket handikappvänligt då hennes mamma som satt i rullstol ofta kom och besökte dem. Hon bodde långt bort och brukade stanna en vecka när hon kom.

Därför var det viktigt att hon kunde röra sig i köket. Den investeringen skulle dessutom betala sig om de någon gång bestämde sig för att sälja. Till sist fick de ordning på alla detaljer och kunde börja planera för att så småningom renovera köket. Alla vitvaror skulle beställas för att sedan installeras. Det skulle bli så spännande att se hela resan på nära håll.