Målare Stockholm – prisvärda renoveringar 

Det finns en oroväckande trend i Stockholm där man hela tiden river ut och bygger nytt. I vissa fall är det en absolut nödvändighet, men i andra så är det bara onödigt. Att riva ut exempelvis ett golv eller ett kök i samband med att man flyttar in är vare sig bra för miljön eller för den egna plånboken. 

Det handlar om ett slöseri med resurser. Vi säger inte att man aldrig ska renovera och att man inte ska sätta en egen prägel på en ny bostad – det vi säger är att det finns andra alternativ som både är billigare och som dessutom kan ge en bättre effekt. Vi tittar närmare på två av dessa här nedan: 

  • Anlita en målare i Stockholm. En målare kan måla om egentligen alla ytskikt som finns i en bostad. Att exempelvis måla om taket ger en enorm effekt – och samma sak gäller givetvis för väggarna. Väljer du en målare i Stockholm så kan du skapa en helt ny interiör, för en billig peng dessutom. Ett tips gällande köket är att anlita en målare i Stockholm för att lackera köksluckorna. Du kan välja exakt den färg du vill och få ett gammalt kök att kännas exakt som ett nytt.
  • Slipa golven. Golven spelar en enorm roll i hur en bostad upplevs, vilket också är givet sett till att de täcker alla ytor. Golven är emellertid också de ytskikt som drabbas av hårdast slitage. Många byter golv om de känns matta, livlösa eller om de är fulla av repor. Vårt råd är att man istället slipar dem. En golvslipning tar fram den skönhet som finns under det slitna lagret. Dessutom så blir det också en fördel i att du får ett golv som redan är patinerat och unikt. Lägger du ett nytt golv så tar det flera år innan det hunnit sätta sig och ett sådant känns nästan alltid sterilt och opersonligt. Vill du ha färg? Anlita en målare i Stockholm som kan måla dina golv – eller låt golvsliparen pigmentera golven efter slipningen.