Idyllen bland trähusen i Bromma

Stora och vackra trävillor i vackra färger med stora trädgårdar som är frodiga och gröna. Om det är din bild av ett drömboende så kanske du ska lägga till något mer på listan: en bra målare.

Bromma är en av de orter där det är lätt att bli nästan glansögd av den idyll som möter besökaren. Visst finns det flervåningshus och betong. Men även de där gatorna med de stora trähusen som hälsar vänligt på förbipasserande med sina milt färgade fasader och vita spröjs. Ett utseende som precis som framgång inte kommer gratis. Det krävs en riktigt duktig målare som vet hur ditt hus ska få den största möjliga hållbarheten och skönheten. Hittar du den målaren så är du en stor bit på väg till det som är din bostadsdröm nummer ett.

Gult eller rött med vita fönster

Det kommer säkert inte som någon stor överraskning att de vanligaste färgerna på hus är gult, rött eller vitt. Även om vitt är mest vanligt på putsade hus. Men även om du väljer att måla ditt hus i någon av dessa färger så finns det kombinationer och nyanser i all oändlighet. På det viset kan du få ett hus som ändå är personligt och sticker ut. I många fall kan det vara viktigare att du först väljer en mycket skicklig målare, innan du väljer nyansen på färgen. För en duktig målare kan hjälpa dig ta fram färger, nyanser och kombinationer som är mycket snygga och passande för huset. Mer om måleri på denna sida: målarebromma.nu