Den perfekta innergården

Hitta ditt eget paradis bakom fasaden på ett hyreshus i Stockholm. Är du på jakt efter grönska och en trevlig utemiljö så kan du ha turen att hitta ett boende där det även ingår en innergård.

Det kan vara svårt att hitta ett boende som har precis allt du vill ha. Antingen är området bra, boendet trevligt eller hyran rätt. Att dessutom lyckas hitta ett boende där innergården är vad du drömt om, kan vara i stort sett omöjligt. Men det finns sätt att få det som du vill på din innergård. Även i större städer som Stockholm. För även om du har en hyresvärd som inte vill satsa på innergården så kan du göra mycket stor skillnad som boende.

Ta hand om grönytorna själva

Växter förökar sig, det går att ta sticklingar, växter skänks bort och andra sätt som gör att det går att få tag i växter helt gratis. Om du bor i den perfekta bostaden, i det perfekta området och med den perfekta hyran men med en mycket tråkig innergård så kan du lätt ändra det. Tillsammans med dina grannar kan ni fatta beslut om hur ni vill ha det och sedan ordna det själva. Eftersom en fin innergård också ökar värdet på fastigheten så brukar sällan fastighetsägare opponera sig. Speciellt om ni som hyresgäster lovar ta hand om arbete, kostnad och skötsel själva. Har ni riktig tur kanske fastighetsägaren hyr in ett företag som är specialister på innergårdsrenovering i Stockholm, då kommer det bli riktigt fint.