Dags att renovera lägenhet i Stockholm

Renovera lägenheten i Stockholm även om det inte är nödvändigt. Det kan handla om att man känner att man behöver lite förändring i livet som får en att må bra.

Kenneth hade bott i sin tvåa i Stockholm under sex års tid. Fram tills nu hade han varit sambo med Anita. Förhållandet hade tagit slut men nu bodde han ensam. Skönt, tyckte Kenneth som gillade att rå om sig själv och inte behöva kompromissa med någon annan om vare sig mat eller inredning.

Han hade tre veckor efter att Anita flyttat börjat fundera på vad han skulle vilja ändra på. En av de första sakerna som skulle hända var att få bort den rosa tapeten med blommor i sovrummet. Något som han gett sitt godkännande till för att få flickvännen att mjukna efter att han glömt hennes födelsedag.

Hyra in hjälp för att renovera lägenhet

Man skulle kunna tro att han kontaktade en hantverkare med det samma. Men istället tog han god tid på sig. Detta för att eventuellt lägga till något mer när han ändå skulle ha hantverkare hemma. Efter att ha funderat ett tag kom han fram till att sovrum och vardagsrum var det som skulle renoveras.

Firman han anlitat skulle även få lägga in ett nytt golv i vardagsrummet. Istället för det klickgolv som låg där skulle nu ett parkettgolv få ta plats. Kenneth hade sett till att hitta en firma som kunde göra alla saker och få det hela på samma räkning. Givetvis hade han valt ett företag där han kunde använda rotavdrag.

Lyckat att renovera lägenhet

När bokning och offert är avklarade är det bara att vänta på hantverkarna som skulle komma för att renovera lägenhet i Stockholm. Kenneth var hemma och släppte in dem och försvann sen iväg på ärenden. Han hade alltid känt sig i vägen när hantverkare var i hans hem. Det kändes som om han övervakade deras arbete vilket han verkligen inte gjorde.

Första dagen när han kom hem hade de satt maskeringstejp och spacklat ihop alla hål som spikar gjort. Plus att de hade tapetserat sovrummet med en äggskalsfärgad tapet utan mönster. Dag två var vardagsrummet gjort plus att de börjat med golvet. Bara under den veckan var allt klart och han kände sig lättad, nu kändes det som hans hem på alla sätt.