Connect with us

Om Digitala Byggindustrin

Digitala Byggindustrin är till för dig som välkomnar framtidens byggbransch. För dig som har ett genuint intresse för byggsektorn, för dig som driver byggföretag, för dig som jobbar inom eller mot byggbranschen. För dig som vill vara med och forma en öppen, modern, effektiv, smart och spännande bransch. För dig finns Digitala Byggindustrin.

Svensk byggindustri är inte digital men framtidens byggbransch är

Vi vet att byggindustrin inte är en särskilt digital bransch. Vi vet att det är en bra bit kvar. Men vi vet också att mycket är på gång. Det digitala paradigmskiftet är över oss nu och steg för steg, sakta men säkert, blir byggbolag runtom i Sverige lite mer digitala varje dag. Byggbolag som vill växa, överleva och må bra behöver arbeta digitalt och de behöver påbörja det arbetet nu.

Med Digitala Byggindustrin lyfter vi fram de många byggbolag som varje dag runtom i Sverige arbetar i en positiv riktning. Förändring sker varje dag i det lilla, med små steg. Digitala Byggindustrin skriver om bolag, personer och initiativ som verkar för en öppen, transparent och effektiv byggbransch.

Vi gillar det positiva, konstruktiva och moderna inom svensk byggbransch. Men det betyder inte att vi blundar för problemen och utmaningarna. Med EU:s högsta byggkostnader, när hälften av alla byggprojekt överstiger budget och vi har svårt att hitta bostäder till vår kraftigt växande befolkning; då finns det utmaningar.

Här hittar du artiklar, tips, reportage och fördjupningar inom bygg, projektledning, smart projekthantering och, såklart, digitala arbetssätt och metoder. Digitala Byggindustrin ägs och drivs av Fieldly, projekthantering för smartare byggbolag.

Copyright © 2019 Fieldly AB. Theme by MVP Themes, powered by WordPress.